Adana’nın 33 başarılı kadını galada buluştu

Adana’nın 33 başarılı kadını galada buluştu

Yapımcılığını gazeteci Ufuk Cavlı’nın gerçekleştirdiği ‘33 Kadın Belgeseli’ adlı sosyal sorumluluk projesinin Adana bölüm çekimleri tamamlandı. Türkiye genelinde 333 kadının başarı hikayelerini içerecek belgeselin Adana bölümünde yer alacak 33 kadın Sheraton Otel’de düzenlenen galada buluştu.

04 Ekim 2024 - 18:12

 

 

Türkiye genelinde 10 şehirde iş ve meslek hayatında başarı göstermiş kadın hikayelerinin anlatıldığı ‘33 Kadın Belgeseli’nin Adana ayağında çekimler tamamlandı. Gazeteci ve yapımcı Ufuk Cavlı tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında daha önce Mersin, Hatay ve Gaziantep'te tamamlanan belgeselde, bu kez Adana’nın iş hayatında başarı gösteren 33 kadının hikayesi anlatıldı.

TÜRKİYE GALASI DA YAPILACAK

33 Kadın Belgeseli’nin galası Sheraton Otel’de gerçekleştirildi. Galada, hikayesi belgesele konu olan 33 kadına plaket verildi. Galaya Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve çok sayıda davetli katıldı.

33 Kadın belgeselinin, 10 ilde gerçekleştirilen bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ifade eden Cavlı, "Bu projede biz kadınların gücü ve farkındalığını ön plana çıkarıyoruz. Kadınların başarı hikayeleri, umudunu kaybetmiş, mağdur edilmiş kadınlara ilham olsun, umut olsun diye belgesele taşıyoruz. 10 ilde 33 kadın seçiyoruz. Yıl sonunda bu sayı 333 kadına ulaşmış olacak ve Türkiye galasını yapacağız. Türkiye'nin güçlü ve başarılı 333 kadını milyonlara ilham olacak umut olacak" diye konuştu.

Bu haber 819 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Beta Enerji’den SPK’ya halka arz başvurusu
Beta Enerji’den SPK’ya halka arz başvurusu
“Misis, önemli değerlerimizden biri”
“Misis, önemli değerlerimizden biri”