Afrika pazarından en fazla pay nasıl alınır?

Afrika pazarından en fazla pay nasıl alınır?

Türk şirketlerine ilginin her geçen gün arttığı Afrika pazarı, Adana’da gerçekleştirilecek bir toplantıda değerlendirilecek. Dünya Sektörlerarası İşbirliği Formu (WCI) Başkanı Utku Bengisu’nun da konuşmacılar arasında yer alacağı ‘Afrika İhracat Fırsatları’ toplantısı, 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 14.00’te başlayacak.

09 Temmuz 2024 - 14:19 - Güncelleme: 09 Temmuz 2024 - 19:39

 

 

Türkiye dış ticaretinde rakamları sürekli artan Afrika pazarına yönelik ‘Fırsatlar’ toplantısı 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 14.00’te Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilecek.

Afrika’nın her ülkesinden iş insanları ile Türk iş heyetlerini bir araya getiren organizasyonlarıyla tanınan Dünya Sektörlerarası İşbirliği Formu (WCI) Başkanı Utku Bengisu’nun da katılacağı ‘Afrika’ya İhracat Fırsatları’ toplantısına firma yetkilileri https://www.2blackdot.com/kayitsayfasi 'ndan kayıt yaptırabilecek.

Etkinlikte WCI Başkanı Utku Bengisu’nun yanı sıra Çağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Koç, Afrika ülkelerinde güvenlik ve konjonktür, Turan Akın ise Afrika’ya ihracatta alternatif finansman yöntemleri hakkında detaylı bilgi verecek.

Adana Hacı Sabancı OSB ve 2blackdot Danışmanlık işbirliğinde gerçekleştirilecek ‘Afrika’ya İhracat Fırsatları’ etkinliğinin moderatörlüğünü gazeteci Mehmet Uluğtürkan yapacak.  

 

Bu haber 2421 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı