Araç üstü ekipmanları İzmir’de sergilenecek

Araç üstü ekipmanları İzmir’de sergilenecek

İtfaiyeden çöp toplamaya onlarca farklı alana hizmet veren araçları üretenler İzmir’de ilk kez gerçekleştirilecek Araç Üstü Ekipmanları, İş Makineleri ve Teknolojileri (ARUSTEK) Fuarı’nda bir araya gelecek. Organizasyonunu Kartepegroup Fuarcılık’ın gerçekleştireceği ARUSTEK, kapılarını ziyaretçilere 23 Ekim 2024’te açacak.

11 Temmuz 2024 - 17:46

 

 

Araç Üstü Ekipmanları, İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’nın ilki İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Kartepegroup Fuarcılık organizatörlüğünde, Araç ve Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER) desteğiyle gerçekleştirilecek. Fuarda; hayatın her alanında önemli rol oynayan itfaiye araçlarından sağlık hizmet araçlarına, kış şartları ile mücadele araçlarından çöp toplama araçlarına kadar birçok ürün grubu sergilenecek.

ARÜSDER Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertunç, dernek olarak fuarın destekçisi olduklarını belirterek, “Ülkemizden ve yurt dışından önemli alıcıların katılacağı ARUSTEK Fuarı, sektörün gelişimine ve ihracatına önemli katkı sağlayacak. Bu fuar, ihracatını 3 milyar dolara çıkararak Avrupa birincisi olma hedefini yakalamak isteyen sektörümüzün buluşma platformu olacak” dedi.

Kartepegroup Fuarcılık Koordinatörü Şener Meral, ARUSTEK Fuarı’yla ilgili bilgi verdi. Meral, “Fuarda katılımcı olarak yer alacak firmaların ürün grupları arasında yangın müdahale, sağlık hizmet, çöp toplama, atık toplama, yol süpürme araçları, damperli araçlar, tankerler, dorseler, kanal açma araçları ve vidanjörler, kış şartları ile mücadele, bakım ve kurtarma, gıda taşıma araçları, iş ve inşaat makinaları gibi birçok araç yer alacak. Fuarla ilgili gelişmeler, www.arustek.com.tr adresinden takip edilebilecek” dedi.

 

 

Bu haber 2163 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı