Bütün çabalar yenilikçi girişimler için

Bütün çabalar yenilikçi girişimler için

4 yıl önce kurulan Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED), ‘İnovatif Girişimcilik’, ‘Mentor Hazırlama’, ‘Melek Yatırımcı Yetiştirme’ gibi eğitimlerden gerçekleştirdiği ‘Demo Day’ ve ‘Zirve’ gibi etkinliklerle yüzlerce kişinin hayatına dokundu. GED Başkanı Esra Özden, kurulları ve çalışma sistemiyle Türkiye’ye örnek bir STK olarak bütün enerjilerini yenilikçi girişimlerin artmasına verdiklerini söyledi.

30 Eylül 2020 - 15:18

Refleks

Türkiye’de inovatif girişim ve global marka sayısının artmasına katkı sağlamak amacıyla 2016’da kurulan Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED), pandemi sürecinde de dijital platformlar üzerinden faaliyetlerini sürdürüyor. GED Başkanı Esra Özden, yaşanan pandemi sürecinin girişimcilik ekosistemine yansımasının farklı iş fikirlerini beraberinde getirdiğini, GED’in de özellikle üniversiteli gençlerle bu fırsatlar üzerine yoğunlaştığını söyledi.


PANDEMİYLE GELEN İŞ FIRSATLARI

Yeni sürecin online eğitim, e-ticaret platformları, enerji verimliliği, oyun, siber güvenlik, yapay zekâ, drone, çevre, akıllı cihazlar, medikal, dikey tarım teknolojileri, finansal ödeme, blokchain ve dijital para gibi alanlarda farklı fırsatlar sunduğunu belirten Özden, “Özellikle üniversitelerde kariyer hedefine girişimciliği koymuş gençlerimizin bu alanlarda iş fikirleri üretmelerini öneriyoruz. Onlara özel gerçekleştirdiğimiz eğitimler ve ‘demo day’larla mentorlerini belirliyor, onları yatırımcılarla buluşturuyoruz. Çukurova’dan global markalar çıkarmak istiyoruz” dedi.

GED YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: 

Esra Özden (Başkan), Barış Avcı (Başkan Yardımcısı), Can Sezen (Genel Sekreter), Tezcan Altunordu (Sayman), Şahin Mangtay, Cenk Dağsuyu ve Gürtan Ergene.


Bu haber 11145 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhteşem akşam
Muhteşem akşam
'Şahsi Meselesi Hatay' için 'Çete Reisi' olmak istedi
'Şahsi Meselesi Hatay' için 'Çete Reisi' olmak istedi