Fashion Vip, 15 yaşında

Fashion Vip, 15 yaşında

Bölgenin en çok okunan magazin dergisi Fashion Vip, 15’inci yayın yılını ‘Yılın Şıkları ve Başarılı İş İnsanları Ödül Töreni’yle birlikte kutladı. Derginin klasiği haline gelen kırmızı halı gecesinde iş, siyaset ve cemiyet dünyasından yüzlerce seçkin isim bir araya geldi. Anemon Brothers Pool’daki gecede yılın şık isimleri ile alanlarında başarılı olan iş insanları ödüllendirildi.

04 Temmuz 2024 - 18:40 - Güncelleme: 04 Temmuz 2024 - 18:49

2009 yılında yayın hayatına başlayan ve düzenli periyotlarla çıkardığı yayınlarla bölgenin ‘en çok satan ve en çok okunan’ dergisi olan Fashion Vip, 15’inci kuruluş yılını düzenlediği geceyle kutladı. Anemon Brothers Pool’daki gecede şıklık yarışı yaşanırken, ödüle değer görülen isimler, kırmızı halı seremonisi eşliğinde plaketlerini almanın mutluluğunu yaşadı.

‘Şıklar Jürisi’ tarafından ödül almaya hak kazanan 13 isim evlerinden son model özel araçlarla ‘Vale Talat’ın ekibi tarafından alınarak törenin yapılacağı alana getirildi. 15’inci yıl kutlama gecesi ödül töreni her yıl olduğu gibi bu yıl da iki bölüm halinde gerçekleştirildi. İlk bölümde başarılı iş insanlarına ödülleri sunuldu. İkinci bölümde ise şık kadınlar, şık erkekler ile şık çiftler ödüllerini almanın mutluluğunu yaşadı. Törende ayrıca gecenin en şık erkeği ile en şık kadını da jüri tarafından seçildi ve ödüllendirildi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Fashion Vip Dergisi yöneticileri Burcu Çakın ve Kurtul Çakın, “Bu akşam herkes çok şık. Bu gecenin anlamı bizler için oldukça önemli. 15’inci yılımızı kutlamanın gururunu ve onurunu siz değerli konuklarımızla yaşıyoruz” dedi.

Brothers Organizasyon ve Procyon Private by Burcu Çakın’ın destekleriyle gerçekleştirilen gecede Tacmin Event Organizasyon’un kemancıları girişte sahne alırken, Grup Mega Band ile DJ Tunç After Party’de doyumsuz şarkıları ve müzikleriyle geceye renk kattı. Tel Dolap ve Major Chocalate’nin doyumsuz lezzetleri geceye damga vurdu.

ESRA ÖZDEN’DEN ÖDÜL

Gecede aynı zamanda Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı da olan Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden, ‘Şık Erkek’ ödülüne değer görülen sanatçı Orçun Utlu’nun plaketini verdi.  

Bu haber 2529 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı