Gezici müzik festivali Adana’da

Gezici müzik festivali Adana'da

Sokak modasının nabzını tutan ve sokağın ritminden ilham alan IN STREET, şimdi de Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’te gençlerle buluşuyor. IN STREET, 13 Ağustos Salı günü Adana Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Türkiye’nin en büyük gezici festivaline birbirinden keyifli aktiviteleriyle damga vuracak.

02 Ağustos 2024 - 17:51 - Güncelleme: 02 Ağustos 2024 - 17:54

 

 

Türkiyenin spor giyim ve sneaker markası IN STREET, Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Feste yaz mevsiminin enerjisini yansıtan birçok aktivite ile katılıyor. 13 Ağustos Salı günü Adana Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek festivalde IN STREET, misafirlerine çanta kişiselleştirme ve basketbol etkinlikleriyle keyifli anlar yaşatacak.

Bu sene konteyner park temasıyla gerçekleşecek festivalde kapı 16.00da açılacak, saat 20.00ye kadar aktiviteler devam edecek. Festival ziyaretçileri, eğlenceli grafiti tasarımlarıyla renklendirilen IN STREET konteyner alanında eğlenceli fotoğraflar ile anılarını ölümsüzleştirebilecekler. IN STREET konteynerini ziyaret eden tüm katılımcılara hediye çeki verilirken, aktivasyonlara katılanlara ise çeşitli hediyeler verilecek.

13 Ağustos Salı günü Adana Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki IN STREET konteynerini ziyaret ederek eğlenceli anlara siz de ortak olabilirsiniz.

Bu haber 4442 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adana turizmine insan kaynağı yetiştirilecek
Adana turizmine insan kaynağı yetiştirilecek
Bu destek tam Adana için
Bu destek tam Adana için