‘Konaklama Oscar’ı Bezaroğlu’na verildi

‘Konaklama Oscar'ı Bezaroğlu’na verildi

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği YAPDER’in bu yıl 15’incisini düzenlediği, alanının ‘Oscar’ı olarak bilinen ‘Kent ve Yaşam Ödülleri’ kapsamında Elite World Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu’na konaklama dalında başarı ödülü verildi. Bezaroğlu, ödülünü YAPDER Başkanı Celal Toprak’ın elinden aldı.

21 Haziran 2024 - 12:58

 

 

YAPDER’in iş dünyası, sivil toplum, yerel yönetim, akademi ve sanat camiasında başaranları ödüllendirildiği etkinlikte bu yıl konaklama dalındaki ödül, Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu’na verildi.  Arasında sivil toplum önderleri, sektör temsilcileri, bilim insanları ve gazetecilerin yer aldığı 70 kişiden oluşan jüri, Bezaroğlu’na verilen ödülün gerekçesini şöyle açıkladı:

“Konaklama zincirlerinin öncüsü oldunuz. 50 yıla yaklaşan konaklama sektöründeki deneyiminizi yatırımcılarla paylaşma stratejisi istikametinde çalışmalarınızı sürdürdünüz ve yatırımcılara yeni fırsatlar sundunuz. Elite World Hotels & Resorts olarak yeni stratejiniz doğrultusunda, franchise yönetim modeli ile ilkini Samsun’da, ikincisini ise Van’da hizmete sundunuz. Turizmi Anadolu’ya açtınız ve bu çalışmalarınız jürinin dikkatini çekti. Jüri size “Konaklamada Başarı” ödülüne layık gördü. Başarılarınızın devamını dileriz."

Bu haber 2816 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı