‘Ütü Döner’ sınırları aşıyor

‘Ütü Döner’ sınırları aşıyor

Kendine has lezzetiyle tanınan ve somun arasında ütülenerek sunulan tavuk döner yaygınlaşıyor. ‘Ütü Döner’ markasıyla Adana Turgut Özal Bulvarı’nın tüketicinin beğenisini kazanan lezzet durağı İstanbul Beşiktaş şubesinin ardından Antalya ve Kırşehir’de de hizmet verecek.

09 Eylül 2024 - 15:13

 

Adanalı girişimci Mehmet Karaca’nın bir süredir lezzet severlerle buluşturduğu ‘Ütü Döner’in şubeleri peş peşe açılıyor. Adana’da Turgut Özal Bulvarı üzerinde lezzetseverlerle buluşan Ütü Döner’in İstanbul Beşiktaş’taki şubesinde de ilgi görmesi yeni şubeleri beraberinde getiriyor.

Ütü Döner’in kurucusu Mehmet Karaca, “Somun ekmek arasına domates ve patatesle zenginleştirip, ütüleyerek sunduğumuz tavuk dönerimiz çok sevildi. Adana’ya özel sos ve baharatlarla sunduğumuz lezzet, İstanbul’da da büyük ilgi gördü. Öyle ki sanat, müzik ve sinema dünyasının önemli isimleri, Ütü Döner'in lezzetini deneyimlemek için sık sık Beşiktaş şubemize gelir oldu. Hatta film setlerinde, Ütü Döner'in tezgâhlarını kurularak, çekim aralarında oyunculara ve set ekibine hizmet veriyoruz. Ütü Döner’in İstanbul’daki başarısı, Türkiye genelinde hızla büyümesine de ön ayak oluyor. Yakın zamanda Kırşehir ve Antalya şubelerimiz faaliyete geçecek. Hatta bu lezzeti Almanya’nın farklı şehirlerine taşımak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

Bu haber 888 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adana turizmine insan kaynağı yetiştirilecek
Adana turizmine insan kaynağı yetiştirilecek
Bu destek tam Adana için
Bu destek tam Adana için