Yeni yönetim modernizasyon için çalışacak

Yeni yönetim modernizasyon için çalışacak

Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri yapılan seçimlerin ardından belirlendi. Başkanlığını Bilgehan Makina yöneticisi Suat Kaya’nın yapacağı yeni yönetim gerçekleştireceği modernizasyon çalışmalarıyla daha verimli bir sanayi sitesi hedefliyor.

11 Temmuz 2024 - 11:03

 

 

Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi yeni Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kaya, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Sitemizin gelişimi için var gücümüzle çalışacağız. Yeni yönetim olarak sanayicilerimizin yanında olacağız ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli adımları atacağız" dedi. Kaya ayrıca, sanayi sitesinin modernizasyonu ve sanayicilerin sorunlarının çözülmesi gibi konulara öncelik vereceklerini belirtti.

Sitenin yeni yönetiminde Suat Kaya (Bilgehan Makina) başkanlık görevi üstlenirken Ahmet Yardımcı (Polyar Makina), Vedat Uluışık (Uluışık Plastik), Ümit Özer (Bomak Makina), Murat Kaya (Yepar Makina), Mehmet Yıldırım (Yıldırımlar Ambalaj), Bünyamin Kara (BNS Kalıp), İsa Tuzcu (Emre Makina) ve Seyhun Merdan Yabacı (Elmek Elektromekanik) yönetim kurulu üyesi olarak görev alacaklar. Sitenin yönetim kurulu yedek üyeleri de şu isimlerden oluştu: Yıldıray Çokaçar (Kral Makina), Erkin Karalar, (Seyhan Hidrofor), Kadir Nergiz (Miraç Makina), Özcan Çekmez (Çekmez Plastik), Ramazan Alçın (Apollo Ayakkabı), Cevdet Demir (Burcu Plastik), Nedim Tunç (Adana Geri Dönüşüm), Duran Karaçay (Mert Plastik), Alparslan Sayıner (Sayınyer Ayakkabı). Cem Uygun (Modern Demir Çelik), Sait Sağlık (Semo Dekor) ve Hayati Çınar (Çınar Gıda) da Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin denetim kurulunda görev alacak.

Bu haber 2143 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
‘Çukurova’nın Renkleri’ fotoğraf yarışması
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı
Adana, havacılık ve uzay sanayinde tedarikçi olmalı